Mинистарка др Јелена Беговић примила у опроштајну посету амбасадорку Народне Републике Кине Њ.Е. Чен Бо

Министарка науке, технолошког развоја и иновација др Јелена Беговић примила је данас у опроштајну посету амбасадорку Народне Републике Кине Њ.Е. Чен Бо

Министарка др Јелена Беговић је изразила захвалност амбасадорки Кине Њ.Е. Чен Бо на личном доприносу унапређењу политичког дијалога и свеукупне сарадње двеју земаља.

„Мислим да смо отворили широко врата за будућу сарадњу и очекујем да ће то да се интензивира и пренесе на друге области јер ће мени бити јако драго да продубимо сарадњу са стране приватног сектора, стартапа, науке и иновација“, рекла је министарка др Беговић.

Обе стране су оцениле да су односи двеју земаља изузетно добри и потврдиле спремност за даље јачање дијалога и повезивање Кине и Србије.

Амбасадорка Кине Њ.Е. Чен Бо је поручила да Србија има стабилног партнера у Кини, који ће увек бити доступан за сваку врсту партнерства и сарадње.

Извор: https://nitra.gov.rs/cir/ministarstvo/vesti/ministarka-dr-jelena-begovic-primila-u-oprostajnu-posetu-ambasadorku-narodne-republike-kine-n-e-cen-bo