Државна мрежа помаже садњу цвећа и бонсаија у Сућену

Захваљујући подршци Кинеске државне мрежне корпорације (Државна мрежа, енг. State Grid), производња цвећа и бонсаи дрвећа у граду Сућен у источнокинеској провинцији Ђангсу постала је снажан импулс за развој локалне привреде.

Последњих година, округ Шујанг у граду Сућен искористио је своје снаге да развије индустрију висококвалитетног цвећа и украсног биља, са „бонсаи дрветом у стилу Шујанг“. Шујанг се тренутно може похвалити са преко 10 милиона бонсаи стабала и годишњим прометом до 4 милијарде јуана.

„Модел ’биљка + е-трговина + пренос уживо’ представља тренутно суштинску вештину за власнике локалних предузећа у индустрији“, рекао је Ху Даобинг, званичник у округу Шујанг.

Од садње до експлоатације, „бонсаи економија“ у руралним подручјима била би немогућа без безбедне и поуздане електричне мреже.

Да би обезбедила безбедно и поуздано снабдевање електричном енергијом за наводњавање, системе осветљења и другу опрему за садњу, Државна мрежа ради са узгајивачима цвећа у Сућену како би задовољила њихове различите потребе потрошње електричне енергије. Компанија такође помаже својим клијентима да поправе електричну опрему и благовремено отклоне безбедносне опасности.