Државна компанија за електроенергетску мрежу Јентај спроводи руралну ревитализацију

Државна компанија за електроенергетску мрежу Јентај спровела је низ активности усмерених на трансформацију енергије у пољопривреди како би повећала приходе пољопривредника и подржала ревитализацију руралних подручја.

Град Ћисја, који се налази под административном управом града Јентај у источној кинеској провинцији Шандунг, има површину за садњу јабука од скоро 1 милион му (66.666,7 хектара) и годишњу производњу јабука од више од 2,1 милиона тона. Индустрија садње јабука је главна индустрија у Ћисји за повећање локалних прихода и то је главна кинеска база за производњу јабука.

Да би помогла пољопривредницима да смање трошкове наводњавања и побољшају ефикасност, Државна компанија за електроенергетску мрежу Јентај електрифицирала је више од 6.900 пумпних бунара у Ћисји, а у међувремену је спровела редовне инспекције како би гарантовала безбедно снабдевање електричном енергијом.

Поред тога, компанија је оптимизовала пословно окружење за снабдевање електричном енергијом у насељу Гуођадјен у граду Лајџоу, које је такође познато по узгоју јабука.

Последњих година, компанија је појачала напоре да оснажи трансформацију електрификације руралних садних индустрија и унапреди развој зелене пољопривреде како би дала већи допринос руралној ревитализацији.