Алиекпрес започиње сарадњу са ПингПонгом

Глобална платформа за плаћање ПингПонг недавно је успоставила сарадњу са Алиекпресом, платформом за прекограничну е-трговину, у циљу пружања услуга прекограничног плаћања и наплате дуга, известио је у понедељак кинески часопис „Чајна Секјуритис Журнал“.

Алиекспрес послује као део компаније Алибаба Груп, која је кинески гигант за е-трговину.

Кинески продавци сада могу да изаберу ПингПонг као метод наплате преко апликацијe Алиекпрес. Након верификацијe рачуна, могу да примају уплате од продаје у иностранству и полажу средства у различитим валутама.

Истовремено, корисници платформе ПингПонг могу приступити одговарајућим услугама избором „Алиекпрес платформе“ и завршити повезивање налога.

„ПингПонг је првобитно основан са намером да помогне продавцима да остваре своје снове о глобалној трговини на безбедан и погодан начин. Ово је такође један од важних предуслова за олакшавање сарадње између Алиекпреса и ПингПонга“, рекао је Лу Шуај, суоснивач компаније. ПингПонг.

Ова сарадња не само да означава прво партнерство Алиекпреса за плаћање са спољним партнером, већ и демонстрира Алибабину одлучност да негује отворена и вин-вин партнерства у индустријском екосистему. Обе стране се надају да ће се удружити како би оптимизовали производе и проширили границе услуга чиме би подржали кинеске продавце у достизању ширег глобалног тржишта и убрзању глобализације кинеских брендова, додао је Лу.